Diamantový důl (Rusko) a fotografování z dronu, zase ta fotografie

Dalším důvodem, proč jsou drony skvělé pro fotografování, je to, že nám mohou pomoci dosáhnout výšek, kterých bychom nikdy nemohli dosáhnout bez letadel nebo vrtulníků, ale jsou mnohem úspornější a cenově dostupnější. Tento snímek obří díry, která zbyla z diamantového dolu v Rusku, je dokonalým příkladem snímku, který by si žádný průměrný člověk nedokázal představit bez fotografování dronem.

Dalším dronem, který nezruinuje peníze, ale přesto ohromí vaše přátele a rodinu neuvěřitelnými obrázky, je Hotbest Mavic Pro Clone. I když to pravděpodobně nebyl stejný dron, který pořídil tento neuvěřitelný snímek opuštěného diamantového dolu v Miru v Rusku, má všechny schopnosti takové snímky pořídit. Najdete jej online u Walmartu nebo jiných podobných prodejců.

Je velmi malá šance, že byste mohli pořídit fotografii dolu Mir bez pomoci dronu, protože to není příliš bezpečné. Důl Mirny, jak je známo, povrchový důl na Sibiři. Je více než 1 722 stop hluboký a přes 3 900 stop široký u otvoru, což z něj dělá něco, kde rozhodně nechcete riskovat pád. https://za.investing.com/magazine/affordable-consumer-drones-produced-these-incredible-photos/?utm_source=taboola&utm_medium=cpm&utm_campaign=27654781&utm_term=liveintent-newsletter-news&origin=taboola&tp[click_id]=GiAfJ6fGvcJNSKU8-JW_a1vEvDzioH-0wd8u5RrFPQhUdSDn8mEo1LvQ4_-m5cYK&tp[site_id]=1533194&tp[site]=liveintent-newsletter-news&tp[ts]=2023-09-

Zobrazení: 2