Píseň pro The Beach Boys

Legenda říká, že Charles Manson napsal píseň s nebo pro The Beach Boys. Než se budete posmívat nemožnosti tohoto názoru, vězte, že je to úplná pravda.

Předtím, než se stal psychopatickým vrahem, byl Manson jen dalším bojujícím skladatelem v LA. V roce 1968 se bubeník Beach Boys Dennis Wilson náhodně setkal se dvěma členkami rodící se Manson Family, vyzvedl je, když jeli stopem, což vedlo k tomu, že Manson a Wilson navázali podivné přátelství. Manson napsal pro Wilsona píseň, kterou dal The Beach Boys, s názvem „Cease to Exist“. Wilsonovi se píseň líbila, přepsal text a nazval ji „Never Learn Not to Love“.

Manson byl údajně rozzuřený tím, že Wilson změnil jeho texty a získal tak nehynoucí zásluhy. I když se prameny liší v tom, co se stalo, když se Manson střetl s Wilsonem, podivný skladatel brzy zmizel z Wilsonova života a pustil se do větších věcí, jmenovitě vyznačil pás zkázy skrz kaňon Topanga.

https://www.ranker.com/list/rock-and-roll-urban-legends/mike-rothschild?utm_source=newsletters&utm_medium=weirdhistory&utm_campaign=wh_active&utm_content=20240603&lctg=63d42c3fed89aa06f50c2342&user_email=e7ef49fc2942929fc1cc3ae3033a12a5
Zobrazení: 2