Nová hrdinka

32leté Olze, která byla váženou členkou hackerské skupiny, která pracovala nezávisle na jakémkoli oficiálním subjektu, ukrajinská armáda uznala, že má IQ a dovednosti, které potřebovala, a tak se nechala zaměstnat ukrajinskou armádou a umístila se do zpravodajská a bezpilotní jednotka, kde provedla mnoho útoků bezpilotními letouny a shromáždila informace pomocí svých hackerských dovedností a svých amerických nadaných dronů

Říká, že zatím z Ameriky obdržela pouze malé vojenské drony, malé drony, které mohou nést pouze jednu malou bombu – a i když jsou skvělé pro atentáty a průzkum, touží po něčem s trochu větší palebnou silou.

Sdílí, že je nadšená, protože její američtí přátelé v americké armádě slíbili, že jí dají velký dron s velkým rozpětím křídel, dron, který nese až 6 silných a velkých raket. Nezmínila jméno dronu, který jí byl slíben, a o vojenském vybavení toho moc nevím, ale mohly by to být drony Predator, které jí USA chtějí dát schopné ruce?

Prozradila také, že právě nedávno zachránila 100 ukrajinských vojáků v Charkově před zničením ruskými útoky, když létala s drony nad regionem a sledovala pohyb Rusů a posílala tyto informace do obklíčené ukrajinské jednotky, které se díky jejímu zpravodajství podařilo je naživu s ani ne 1 obětí.

Se svými drony také zjistila, kam byly odvezeny všechny ukrajinské děti, které byly uneseny v Mariupolu, aby je bylo možné zachránit a získat zpět.

https://www.quora.com/
Zobrazení: 0