Rekonstrukce, a povedené, velmi…

Čtení otevírá dveře k objevování jiných světů, jiných realit, může vést život člověka, aniž by si to uvědomoval, a podporovat směr toku, definitivně podmiňovat jeho budoucnost. Je to kovárna mnoha z nás. Aniž bychom zacházeli dále, kniha darovaná v dětství může být spouštěčem trvalé zvědavosti.

To se stalo Iñakimu a skončil jako archeolog a karikaturista s vynikajícími schopnostmi interpretovat každodenní příběhy v obrazovém kódu.

A je tu Iñaki Diéguez spojující data z výzkumů s nezbytnou dávkou zájmu o šíření archeologického dědictví a uměleckou prezentaci. Práce, která umožňuje každému zpřístupnit to, co je často nesrozumitelné nebo je pod úrovní 0. Víte, kódy se těžko dešifrují a obrázek vydá za tisíc slov.

Iñaki obdivuje českého Zdenka Buriana a jeho ztvárnění pravěkého člověka. Učí se od ilustrátorů Angusta McBridea, Petera Connollyho, jeho vynikající vojenské reprezentace, Davida Macauly a Tatiany Proskouriakoff a říká, že se zajímá o dílo španělských umělců Artura Asensia a Luise Pascuala Repisa.

Přestože jeho práce zasahuje do jakéhokoli historického období, cítí se být fascinován Římany.

http://ermitiella.blogspot.com/2014/05/ilustrando-el-pasado-los-dibujos-de.html

Zobrazení: 0