Pravdy…

Někdy jsou pravdy komplikované, jindy má třeba každý tu svou…v tomto případě se lze bez problémů rozhodnout jakkoliv. Asi to ničemu vadit nebude…

Podle toho, co nám říká historie, Jack Daniel (ano, ten chlap, který vytvořil značku alkoholu), zemřel kopnutím do trezoru. Vypráví se, že jednoho rána přišel do práce vyplnit papíry. V jednu chvíli musel trezor otevřít, ale nepamatoval si kombinaci a byl tak frustrovaný, že se ho pokusil rozkopnout.

No, kopnutím do sejfu si ve skutečnosti poranil nohu tak vážně, že se na končetině začala vyvíjet gangréna, a dokonce i po amputaci nohy se gangréna rozšířila do jeho končetin a zabila ho. Zemřel 10. října 1911 ve věku 61 let.

Daniel zemřel na otravu krve v Lynchburgu 9. října 1911. Často vyprávěným příběhem je, že infekce začala v jednom z jeho prstů na noze, který si Daniel poranil jednoho rána v práci tím, že ve vzteku kopl do trezoru, když jej nemohl otevřít (říkalo se, že měl vždy problém si tuto kombinaci zapamatovat). Nicméně, Danielův moderní životopisec tvrdil, že příběh není pravdivý, a nabízí důkaz, že Daniel zuřil a do trezoru kopl několik let předtím, než zemřel na nesouvisející gangrénu.

https://en.wikipedia.org/wiki/Jack_Daniel
Zobrazení: 0