Tim Allen

Svého času jsem sledoval a docela mně bavil, televizní seriál Krok za krokem…

Než se stal slavným hercem a komikem, měl Tim Allen pohnutý život. Uzdravující se alkoholik (nyní je již více než 20 let střízlivý) začal pít, když mu bylo pouhých 10 let – rok předtím, než jeho otec zahynul při autonehodě. Bojoval také s drogami a v roce 1978 se tehdy 25letý mladík přiznal k obvinění z obchodování s drogami poté, co byl dopaden na mezinárodním letišti Kalamazoo/Battle Creek (MI) s více než jednou librou kokainu v zavazadlech. Nakonec si odseděl dva roky ve vězení.

Allen začal svou kariéru jako komik před svým zatčením a po propuštění z vězení pokračoval v této práci, nakonec se stal pravidelným účastníkem The Comedy Store v Los Angeles a předváděl svůj stand-up v různých nočních talk show. Navzdory svým omezeným hereckým schopnostem a zkušenostem byl obsazen do hlavní role v sitcomu ABC Home Improvement.

Krátce předtím, než bylo naplánováno odvysílání první epizody Home Improvement, se herec dozvěděl, že některé bulvární deníky vrtají v jeho minulosti, což vedlo k tomu, že producentům show řekl o své kriminální minulosti.

„Než jsme mluvili s Timem nebo někým jiným, řekl jsem: ‚Nejhorší, co můžeme udělat, je pokusit se to skrýt.“ A řekl jsem: ‚Promluvme si s ABC, pojďme si promluvit s Disney, a myslím, že to, co by Tim měl okamžitě udělat, je vyjít na veřejnost a vysvětlit svůj příběh a dostat ho ven,‘“ řekl spolutvůrce seriálu Matt Williams v rozhovoru pro epizoda Home Improvement E! Skutečný hollywoodský příběh.

Allen souhlasil, že to půjde objasnit. Williams věřil, že hercova ochota být otevřený vyústila v to, že média ustoupila, což umožnilo sérii pokračovat podle plánu. Debutoval 17. září 1991 a rychle se stala hitem – ve všech osmi letech, kdy byl vysílán, se umístil v Top 10 hodnocení Nielsen.

https://www.ranker.com/list/stories-about-90s-sitcom-stars/tracey-graham?utm_source=newsletters&utm_medium=weirdhistory&utm_campaign=wh_active&utm_content=%7Bdate%28%27yyyyMMdd%27%29%7D&lctg=
Zobrazení: 0