Co lze získat?

Tato zpráva se poprvé objevila asi před více než týdnem, bývalý kariérní americký zpravodajský důstojník tvrdí, že americká vláda tají desítky let trvající přísně tajný program „získávání havárií“, který dohlížel na obnovu mimozemských létajících strojů a jejich pilotů. Veřejnosti nejsou k dispozici žádné konkrétní důkazy, které by tato tvrzení dokládaly. Přesto jsou stínové programy americké vojenské a zpravodajské komunity pro získávání havárií velmi reálná věc, ačkoli ty, o kterých víme, se zaměřují na cizí, nikoli mimozemské technologie.

Tyto tajné snahy jsou součástí většího ekosystému zaměřeného na shromažďování zpravodajských informací – prostřednictvím zkoumání, reverzního inženýrství a testování – neamerických zbraňových systémů a dalšího vybavení prostřednictvím takzvaného zahraničního využívání materiálu nebo FME. Tento rozsáhlý špionážní ekosystém, zdokonalovaný během téměř jednoho století provozu, žije ve stínu, ale zůstává nepostradatelnou disciplínou, která se znovu a znovu masivně vyplácí.

Tvrzení Davida Grusche o tom, co bylo historicky označováno jako neidentifikované létající objekty (UFO) a nyní obecně popisováno jako neidentifikované vzdušné jevy (UAP), se poprvé veřejně objevilo v článku z 5. června, který vydal The Debrief. Grusch je bývalý důstojník zpravodajské služby amerického letectva, který pracoval pro National Reconnaissance Office (NRO), National Geospatial-Intelligence Agency (NGA) a nyní již neexistující UAP Task Force (UAPTF). V roce 2021 ministerstvo obrany nahradilo UAPTF organizací, která se nyní vyvinula v Úřad pro řešení anomálií všech domén (AARO).

Grusch podal formální stížnost na informátora, která tvrdí, že informace o obnově objektů „nelidského“ původu, včetně UAP a jejich pilotů, byly Kongresu neoprávněně zadržovány. Řekl, že některé z těchto předmětů byly poprvé získány již ve 30. letech 20. století, ale říká, že žádné z nich osobně neviděl. Také říká, že se proti němu odvetily složky americké vlády za jeho snahu o větší dohled Kongresu nad těmito záležitostmi, ale veřejně tyto subjekty jmenovitě neobvinil s odkazem na probíhající vyšetřování svých tvrzení.

Oficiální zájem vlády USA o UAP v posledních letech prudce vzrostl, částečně podnícen zveřejněním řady pozorování americkým vojenským personálem v posledních zhruba dvou desetiletích. Válečná zóna podrobně prozkoumala, kolik z těchto incidentů pravděpodobně odráží velmi reálné hrozby pozemské národní bezpečnosti, jako je odhalený program sledování h balónů čínské vlády a roje dronů kolem válečných lodí amerického námořnictva.

https://www.thedrive.com/the-war-zone/aliens-or-not-secret-crash-retrieval-programs-are-a-very-real-thing?utm_term=The%20War%20Zone_Wire_06.22.23&utm_campaign=The%20War%20Zone_Wire&utm_source=Sailthru&utm_medium=email
A Soviet-made MiG-23MS Flogger-E combat jet the U.S. Air Force acquired during the Cold War as part of its FME efforts, now on display at the National Museum of the US Air Force. <em>USAF</em>

Sovětský bojový letoun MiG-23MS Flogger-E, který americké letectvo získalo během studené války jako součást svého úsilí FME, je nyní vystaven v Národním muzeu amerického letectva. USAF

Zobrazení: 0