Jídlo zde bylo lepší, než byste čekali

Jelikož jídlo bylo jedním z práv vězňů v Alcatrazu, jedli třikrát denně. Byla jim podávána snídaně v 6:45, oběd v 11:40 a večeře v 16:25.

Jídlo v Alcatrazu bylo obecně považováno za jedno z nejlepších ve federálním vězeňském systému. Někteří lidé, kteří pracovali v kuchyni, měli zkušenosti s vařením a byli hrdí na to, co předkládali svým spoluvězňům. Bývalý vězeň Bryan Conway v roce 1938 vzpomínal: „Jídlo v Alcatrazu je mnohem lepší než obvyklé vězeňské jídlo. K večeři je maso, fazole, káva, chléb, celer; k večeři chilli, rajčata a jablka s horkým čajem.“

Podle jídelníčku z roku 1946 jedli vězni k snídani dušené ovoce, cereálie, mléko, chléb a kávu. Oběd, největší jídlo dne, zahrnoval polévku a maso – vše od pečené vepřové plec po hovězí koláč – se zeleninou, chlebem a čajem. Některé další položky oběda mohou zahrnovat jablečný koláč, zelný salát a kukuřičný klas. Připravena byla také hořčice, kečup a omáčka.

Večeře byla podobná, některé položky oběda se znovu objevily u večeře. Vězni jedli polévku, zeleninu a chléb s ovocem, koláč nebo želé jako dezert. Chléb a káva byly také základními pokrmy večeře.

https://www.ranker.com/list/what-was-it-like-in-alcatraz-inmates/melissa-sartore?utm_source=newsletters&utm_medium=weirdhistory&utm_campaign=wh_active&utm_content=%7Bdate%28%27yyyyMMdd%27%29%7D&lctg=
Zobrazení: 0