Titanic film

Tu scénu asi nějak viděl každý, já neviděl film, nijak mi to nevadí, jen fotky…ale jsou i jiné, doložené.

Je to již více než 20 let, co režisér James Cameron vytvořil své celovečerní mistrovské dílo Titanic. Film založený na tragickém potopení R.M.S Titanicu v roce 1912 si získal srdce kritiků i diváků. Získal 11 Oscarů, včetně cen za nejlepší film a nejlepší režii. Film také pomohl nastartovat kariéru hvězd, Leonarda DiCapria a Kate Winslet, jejichž postavy se na palubě lodi zamilují před jejím tragickým zánikem.

Ale vyprávět tento příběh a zprostředkovat srdcervoucí katastrofu nebylo snadné. Mnozí vědí, že Cameron je na natáčení perfekcionista. Proto je tak zajímavé zjistit, jaký byl život herců a štábu, aby se jeho vize uskutečnila. Zde jsou některé z nejvíce fascinujících faktů, které stojí za vznikem Titanicu.

Skutečný milostný příběh

Ačkoli příběh Jacka a Rose ve filmu Titanic byl fikcí, film uznává skutečný vztah na palubě Titaniku. Možná si pamatujete na srdceryvnou scénu, která prochází potápějící se lodí a ukazuje různé cestující, jak si uvědomují svůj osud. Toto je scéna, která se chytla za srdce mnoha lidí, ale také se týkala skutečného života.

https://populareverything.com/resurfaced-discoveries-behind-the-making-of-titanic

rý se drží za ruce na posteli, zatímco voda zaplavuje jejich pokoj. Toto bylo založeno na skutečném páru Idy a Isidora Strausových. Byli majiteli obchodního domu Macy’s v New Yorku, ale oba zemřeli na Titaniku. Idě bylo nabídnuto místo na záchranném člunu, ale odmítla ho se slovy: „Jak jsme spolu žili, tak spolu zemřeme.“

https://populareverything.com/resurfaced-discoveries-behind-the-making-of-titanic
Zobrazení: 0